MNPZ

Speciaal voor
Overgangsklachten


Welke Klachten komen door de Overgang?
Zondag 17 november 2019

Eigenlijk zou dit artikel ‘Mogelijke klachten door veranderingen in je hormoonhuishouding vanaf een gemiddelde leeftijd van 35+’ moeten heten. Maar hoewel het de lading dekt is deze titel niet heel aantrekkelijk. 

Feit is dat klachten door de overgang niet beperkt blijven tot opvliegers, nachtelijk zweten en prikkelbaarheid. En ze worden ook niet alleen veroorzaakt door dalend oestrogeen. Lees hier wat er nog meer bij komt kijken en wat de beste aanpak is.

Lees meer
Menopauze is Overgang?
Zondag 17 november 2019

Wat betekenen de woorden 'overgang' en 'menopauze'? Wanneer begint de overgang en nog belangrijker, wanneer is het afgelopen en hoe lang duurt het hele verhaal?

Lees meer
Hoe Kom je van Opvliegers Af?
Vrijdag 4 oktober 2019

Wil je weten hoe je van je opvliegers af komt? Welke zelfzorg-technieken wetenschappelijk onderzocht zijn en een bewezen positief effect hebben? Of waarom homeopathische zelfzorgmiddelen niet bij iedereen even goed werken en waar je in dat geval beter mee af bent?

Lees meer

Stoppen met roken, maar bang dat het niet gaat lukken?

Een e-script (zelfhypnose-script in e-book-vorm) is nu verkrijgbaar voor € 6,99 en zelfs gratis voor mensen met een kobo-plus abonnement.

Voor iedereen die besloten heeft om te stoppen met roken, maar nog zoekt naar de overtuiging dat het echt gaat lukken. Blijf bij je beslissing dat je er klaar mee bent.

Klik hier op je link naar keuze:

Bol.com

Kobo.com